Ulla 01/11

Vuosikymmenen parhaat -kyselyn tulokset

Vieläkö muistat viime keväisen Ullan parhaat -kyselyn? Virkistämme lukijoidemme muistia ja julkaisemme kyselyn tulokset vuoden ensimmäisessä Ullassa. Kyselyssä tiedusteltiin sekä toissa vuoden että kaikkien aikojen Ulla-suosikkeja.

Vuoden 2009 ensimmäisen numeron teema oli leikki. Niinpä kysyimme, mikä oli vuoden leikkisin ohje. Voittajaksi selviytyi Eeva Savirannan suloinen Lutu-pupu. Kysyimme myös toisen ja kolmannen numeron teemojen mukaisesti vuoden parasta pitsi- ja kirjoneuleohjetta. Pitsineuleista eniten ääniä saivat kaksi huivia: Seija Puusaaren Pellavapolku ja Suvi Heikkilän Lumi. Kauneimmaksi kirjoneuleeksi äänestettiin Taina Anttilan Vellamo. Vuoden parhaan neuleohjeen tittelin sai Iida Glumoffin palmikkokuvioiset Karismalapaset. Artikkeleista lukijoita kiinnostivat eniten Rina Niinikosken Värttinällä kehräys sekä Taina Anttilan Ohjeen muokkaaminen, jotka jakoivat ykkössijan.

Äänet jakautuivat tasan myös viime vuosikymmenen parhaan ohjeen kohdalla. Yhtä monta ääntä saivat jo klassikoiksi muodostuneet huivit: Johanna Pajakosken Fifi- ja AnneM:n Revontuli. Parhaan tekniikka-artikkelin tarjosi Kristel Nyberg neuvoillaan sukan neulomisesta kärjestä ylöspäin. Muista artikkeleista eniten ääniä saivat Sanna Suvannon Neulonta ja tekijänoikeudet sekä Niina S:n Eettinen langanpää.

Kyselyn voittajille ja kyselyyn vastanneista arvotuille voittajille jaettiin palkinnoiksi neulekirjoja ja Puputsin puodin lahjakortteja.

Ulla kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita. Toivomme voivamme tarjota inspiroivia ohjeita ja mukavia lukuhetkiä myös tällä vuosikymmenellä!

Teksti

Hanna-Kaisa Hämäläinen

Lisää Hanna-Kaisasta

Ulla 01/11 - Artikkelit

Taija Elo:
Tuin turinat

Eri kirjoittajia:
Menitan omat langat

Eri kirjoittajia:
Novitan uutuudet

Eri kirjoittajia:
Vihreän Vyyhdin uutuudet

Niina Hakkarainen:
Ekotekoja neuloen ja virkaten -arvostelu

Niina Hakkarainen:
Tyyliä puikoilla -arvostelu

Suvi Heikkilä:
Pääkirjoitus

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Ullan neulojaesittelyt: Kristel Nyberg

Hanna-Kaisa Hämäläinen,
Eeva Saviranta:
Viimeinen langanpää

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Vuosikymmenen parhaat -kyselyn tulokset

Jussi Katajala:
Laama-TV

Kaisa Viitala:
Yhden miehen harrastus auttaa lankakirjanpidossa

Kristiina Viitanen:
Makramee: Josefina-solmu

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.