Ulla 01/11

Laama-TV

Llama Channel Maanantai 28.5.

6:30 Aamulaama

Herää uuteen aamuun laaman kanssa. Uutiset, sää ja urheilu puolen tunnin välein.

9:00 Ponchokarusellen

Osa 5: En lama som springer. Viihdyttävä opetusohjelma, joka tekee ruotsin opiskelusta hauskaa. Tänään opitaan ostamaan metrolippu laamalle ja keskustelemaan laaman hammashuollosta.

10:00 Koulu-TV: Suuret filosofit

3/26: Seneca oli yksi harvoista antiikin roomalaisista ajattelijoista, joiden opin perustana oli ajatus laamojen tasa-arvoisuudesta.

10:30 Koulu-TV: Sosiaalinen netti

2/4: Laamojen rooli nuorten verkossa. Tarvittaessa nuorten tulisi löytää verkosta auttavia laamoja. Miten laamojen avulla voidaan ymmärtää nuorten verkkomaailmaa ja olla siellä läsnä?

11:00 Kahden kerroksen laamoja

Sarja laamoista ja heidän isännistään 1900-luvun vaihteen Englannissa.

12:00 Laamavisa

Testaa tietosi ja taitosi Laamavisassa ja voita rahapalkintoja jopa päivittäin.

15:00 Laama ja kulkukissa

Valloittava koko perheen elokuva surffaavan laaman ja kulkukissan seikkailuista ympäri maailmaa. Laama etsii täydellistä aaltoa surffaamista varten, kun taas kulkukissa ei voi sietää vettä. Silti he ovat parhaat kaverukset. Mukaan lyöttäytyvä hysteerinen kissamaki aiheuttaa kuitenkin ongelmia sähläämisellään. USA 2007 (102'). Äänirooleissa: John Laamovich, Morgan Freellama ja Arnold Schwarzelamatier.

17:00 Laaman viemää

Osa 751: Jokaisella bratwurstilla on hopeareunus. Rosalie järkyttyy, kun laamankesyttäjä Horst paljastuu laittomaksi kiinalaiseksi siirtolaiseksi laaman syötyä hänen tekoviiksensä. Kuudetta kertaa toistensa kanssa naimisiin menossa olevat Heidi ja Fritz joutuvat lykkäämään häitään, kun laamat karkaavat. Saadaanko ne kiinni ennen Itävallan rajaa? Heinz yrittää hieroa sopua, mutta Ingellä ei riitä ymmärrystä miehelle, joka syöttää laamoille hapankaalia. Saksalainen saippuaooppera Alpeilla sijaitsevan laamatilan omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ihmissuhteista.

17:55 Viittomakieliset uutiset ja sää laaman viittomina

18:00 Arvostele mun laama

Neljä toisilleen vierasta ihmistä kokoontuu vuoroilloin toistensa luokse arvostelemaan muiden laamoja. Tällä kertaa ollaan Kortrijkissä. Belgialainen tosi-TV -sarja, toinen kausi.

18:30 Futullama

Fry saa päähänsä kloonata laamoja myydäkseen ne Marsiin kuormajuhdiksi. Bender menee oikosulkuun laamankarvojen takia eikä suunnitelma ole muutenkaan menestys. Amerikkalainen animaatiosarja.

19:00 Uutiset, sää ja katsaus villapörssiin

19:30 Laamakiertue 2011

Kenellä on laamaehdokkaista muotojen lisäksi myös lihakset paikallaan? Päivän jaksossa laamafinalistit joutuvat uimapukukierroksen jälkeen todelliseen kuntotestiin. Agilitykilpailussa nähdään, kuka on päivän sporttisin ja kuka pelkkä draamalaama. Viikonloppuna nähdään suuri Laama 2011 -finaali suorana lähetyksenä.

20:00 Laaman puolikkaat

Tautinen tapaus. Pöpökammoinen Charlie on kahden vaiheilla, kun laama sairastuu: hoivatako lemmikkiä vai ottaako jalat alle? Alanilla ei ole vieläkään onnea laamamaailmassa. Amerikkalainen komediasarja.

20:30 Ruotsin miljonäärilaamat

Sarjassa seurataan kolmen ruotsalaislähtöisen laaman loisteliasta elämää Hollywoodissa. Tuovatko timanttikorut, avoautot ja julkkiskampaajan kihartama turkki aitoa onnea? Löytyykö onni sittenkin Kebnekaisen rinteiltä? Ruotsalainen tosi-TV -sarja.

21:00 C.S.I. Lima

Tiimi saa tutkittavakseen visaisen pankkiryöstön, jonka jäljet viittaavat kolumbialaiseen alpakkaliigaan. Jose ei pidä työparikseen määrätystä laamasta, joten tiedossa on kiivaita yhteenottoja. Perulainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

22:00 Myytinmurtajat

Ryhmä tutkii tällä kertaa laamoihin liittyviä myyttejä. Voiko laama syödä painonsa verran bratwurstia päivässä? Osaako laama ennustaa talven pituuden varjostaan? Putoaako keritty laama kauas puusta? Entä pysyykö kannettu laama kaivossa? Amerikkalainen tiedesarja.

23:00 Laaman varjo Innsmouthin yllä

H.P. Lovecraftin samannimiseen novelliin perustuva kauhuelokuva. Päähenkilö John Allen palaa vuosien jälkeen kotikyläänsä, mutta jotain on pahasti vialla. Kyläläiset ovat omituisen karvaisia ja kylän torille on pystytetty kultainen laamapatsas. Onnistuuko John pelastamaan kotikylänsä suurten muinaisten laamojen kynsistä vai ovatko tähdet jo väärin? Belgia 1967 (113'). Pääosissa: George Lambic, John Leffe ja William Trappist. Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia angorakaneille.

01:00 Laamachat

Klassikoksi muodostunut laaman juontama tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!

Teksti ja kuvat

Jussi Katajala

Lisää Jussista

Ulla 01/11 - Artikkelit

Taija Elo:
Tuin turinat

Eri kirjoittajia:
Menitan omat langat

Eri kirjoittajia:
Novitan uutuudet

Eri kirjoittajia:
Vihreän Vyyhdin uutuudet

Niina Hakkarainen:
Ekotekoja neuloen ja virkaten -arvostelu

Niina Hakkarainen:
Tyyliä puikoilla -arvostelu

Suvi Heikkilä:
Pääkirjoitus

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Ullan neulojaesittelyt: Kristel Nyberg

Hanna-Kaisa Hämäläinen,
Eeva Saviranta:
Viimeinen langanpää

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Vuosikymmenen parhaat -kyselyn tulokset

Jussi Katajala:
Laama-TV

Kaisa Viitala:
Yhden miehen harrastus auttaa lankakirjanpidossa

Kristiina Viitanen:
Makramee: Josefina-solmu

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.