Ulla 01/13

Pääkirjoitus

Se lehden huonoin kirjoitus. Se on tässä, ainakin monien aikakauslehtijournalismin oppineiden mielestä. Pääkirjoitukset ovat usein vain lehden sisällön toistoa ja hehkuttamista vailla sen kummempaa sisältöä. Ullassa riski tällaiseen on suuri, monestakin syystä. On vaikeaa ottaa kantaa päivän polttaviin aiheisiin kolmesti vuodessa ilmestyvässä lehdessä, joten sisällön kertaaminen on helppo ratkaisu tekstin aiheeksi. Toisaalta päätoimittajana haluaisi nostaa esiin niitä mahtavia ihmisiä, jotka suunnittelevat ja kirjoittavat Ullaan.

Siksi tyydynkin vain kiittämään kaikkia niitä, jotka jälleen lähettivät Ullaan aineistoa. Erityiskiitokset koostajille, jotka ovat tuottaneet niistä tämän numeron. Pilkkupöly on pölissyt ja kofeiinijuomaa kulunut, kun oikolukijat ja latojat ovat työstäneet numeroa.

Kiitos myös entisille päätoimittajille. On helppoa astua Marjutin ja Suvin sisäänajamiin saappaisiin. Toivotaan, että ne sopivat minunkin jalkaani ilman hiertymiä. Lupaan luotsata Ullaa sydämellä ja ehkä vähän aivoillakin.

Se kiinnostavin sisältö on noilla muilla sivuilla. Mene ja lue. Jos ihastuit tai vihastuit, lähetä toki myös palautetta. Tai tule tekemään seuraavasta Ullasta vielä parempi!

Hanna-Kaisa Hämäläinen
Ullan päätoimittajana
paatoimittaja @ ullaneule . net

Teksti ja kuvat

Hanna-Kaisa Hämäläinen

Lisää Hanna-Kaisasta

Ulla 01/13 - Artikkelit

Useita kirjoittajia:
Villaisia uutuuslankoja

Useita kirjoittajia:
Puuvillaisia uutuuslankoja

Iida Glumoff:
Knit with Love

Iida Glumoff:
Neulologiaa

Taija Elo:
Tuin turinat

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Kirja-arvio: Lankakirja

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Kirja-arvio: Iki-ihanat käsityöaarteet

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Kirja-arvio: Luonnonkauniit neuleet

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Pääkirjoitus

Kalakukot:
Suomalaisia neuleporukoita: Kalakukkoneulojat

Mari Virtanen:
Kysy mitä tahansa - Arska vastaa mitä sattuu

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.