Ohjeet

Paitoja

Kaunista kirjoneuletta paitaansa on neulonut Johanna Koski. Papyrus-paita lämmittää varmasti näillä pakkasilla! Myös Marjut Katajalan Manuela- ja Lotta Palosen Basilika -neuletakeista saa kaunista lämmikettä kevättalven tuiskuihin. Hiukan ohuemman paidan on suunnitellut Riikka R.: Usva.

Viluisille varpaille

Jalkaan kuin jalkaan sopivat Taija Elon Mittatilauspolvarit. Palmikoista pitäville löytyy Laura Uusitalon Oulanka-sukat sekä Suvi Heikkilän Armas-säärystimet. Viluisia varpaita lämmittävät myös Taina Anttilan Manteli- ja TiiQ:n Kiertoradalla -sukat.

Kylmille käsille

Kirsikka on suunnitellut palmikkoiset kääntölapaset nimeltä Leon. Lilia Mankin Vanamo-käsineet lämmittävät keväisemmillä säillä.

Paljaille päille

Tuulen tuivertaessa ovat paksut päähineet paikallaan. Lämmikettä tarjoilevat Marjukka Lampo Iris-myssyllään, Nna Tähtikala-pipollaan ja TiiQ Tähtilatva I ja II -päähineillään.

Kalseille kauloille

Niina Hakkaraisen Silver screen -kaulahuivi lämmittää käyttäjäänsä pakkasen paukkuessa. Marjut Katajalan Mariliis sopii puolestaan juhliin tai neulottavaksi vaikkapa kuumaa kesää odotellessa.

Ulla 01/10 - Ohjeet

Taina Anttila:
Manteli

Taija Elo:
Mittatilauspolvarit

Niina Hakkarainen:
Silver screen

Suvi Heikkilä:
Armas

Marjut Katajala:
Manuela

Marjut Katajala:
Mariliis

Kirsikka:
Leon

Johanna Koski:
Papyrus

Marjukka Lampo:
Iris

Lilia Mankki:
Vanamo

Nna:
Tähtikala

Lotta Palonen:
Basilika

Riikka R.:
Usva

TiiQ:
Kiertoradalla

TiiQ:
Tähtilatva I ja II

Laura Uusitalo:
Oulanka

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.