Ulla 03/11

Ohjeet

Sukkia ja säärystimiä

Niina Hakkaraisen Florentine-sukat neulotaan varpaista alkaen, vieläpä molemmille jaloille oma sukkansa! Hanna-Kaisa Hämäläisen Penni-säärystimien juju on pohkeen komeassa palmikossa. Johanna Koski on tehnyt ohjeen nilkanlämmittimiin: Jytky. Raiku Räsäsen Charlotta toinen -sukissa ja TiiQ:n Merenkulkija-sukissa kiemurtelevat palmikot.

Päähineitä

Satu Metsolan suunnittelemassa Annikin palmikkopipossa kuviot kulkevat vaakasuuntaan. Riikka R. on suunnitellut Älynväläys-pipon neulekoneella toteutettavaksi! Eeva Savirannan Erkki sopii niin naiselle kuin miehellekin. Suvi Simolan Sirle-pipossa joustin ei olekaan tasakorkea.

Huiveja

Suvi Heikkilän Ziggy-kaulahuivissa kuvio kaartelee onteloneuleena. Mia Heikkinen on suunnitellut Myst-huiviinsa muotoa lyhennetyin kerroksin. Reeta Korhosen Eiku-kolmiohuivi on yksinkertaisen kaunis. Puolueeton-keeppi on monikäyttöinen tarveneule, jonka on suunnitellut Piia Kujanpää. Tiiiun Esteri on kaksipuoleinen rengashuivi! Pia Tuononen on suunnitellut iloksemme pitsisen parin: suorakaiteen mallisen Ruisrouhe-huivin sekä kolmiohuivin Timantti.

Käsineitä

Mia Heikkisen Oddity-kämmekkäissä peukalokin on saanut oman palmikkonsa. Hanna-Kaisa Hämäläisen Kipinöissä leiskuu oranssi lämpö.

Lapsille

Emma Karvosen Villavintiö on monikäyttöinen lasten liivi.

 

Ulla 03/11 - Ohjeet

Niina Hakkarainen:
Florentine

Suvi Heikkilä:
Ziggy

Mia Heikkinen:
Myst

Mia Heikkinen:
Oddity

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Kipinä

Hanna-Kaisa Hämäläinen:
Penni

Emma Karvonen:
Villavintiö

Reeta Korhonen:
Eiku

Johanna Koski:
Jytky

Piia Kujanpää:
Puolueeton

Satu Metsola:
Annikin palmikkopipo

Riikka R.:
Älynväläys

Raiku Räsänen:
Charlotta toinen

Eeva Saviranta:
Erkki

Suvi Simola:
Sirle

Tiiiu:
Esteri

TiiQ:
Merenkulkija

Pia Tuononen:
Ruisrouhe

Pia Tuononen:
Timantti

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.