Ulla 02/10

Ohjeet

Epäsymmetriaa

Kesäisiä polkuja voi tallustella vaikkapa Hepsin Polkuja-sukissa. Kirsikan Umpisolmu on rakenteeltaan jännittävä toppi, joka on useammassa solmussa. Laura Lehtinen on suunnitellut hauskan ruokalapun nimeltään Hippi. Pörrö Sahlbergin Rina puolestaan on epäsymmetrinen huivi.

Sukkia Suomen suveen

Dude ja Dudette -sukkia koristaa kettinki, suunnittelijana Adelheid. Sanna Hyvösen Kiemurtelevan käärmeen sukissa luikertelee keltainen käärme. Siksakia syntyy pintaan Pirre Nakolan Ees taas -sukkiin. Pia Tuonosen vihreissä sukissa kasvaa kaktus: Kaktussukat.

Monenlaisia myssyjä, peittäviä pipoja

Vaikka kesä olisikin vähäluminen, voi silti olla tarvetta pipolle. Ixu onkin suunnitellut iloksemme kaksi pipo-ohjetta: Dusty hill - sekä Kiertää-pipot. Myös TiiQ:n Virtauksia lämmittää ja peittääkin tarvittaessa.

Vaihtelu virkistää

Kylmemmillä säillä löytyy varmasti käyttöä niin Taina Anttilan Ihmepötkylä-kaulurille kuin Jaana Kriikan Hartialämmittimellekin.

Kesäistä puuhailua on ohjeistanut Ixu, Kukkaverho sopii sekä talvi- että kesäkotiin. Tiina Helander on suunnitellut pitsisen Merenneidon pyrstön ja Tiina Ristimäki lapsen paidan nimeltä Bloom.

Ulla 02/10 - Ohjeet

Adelheid:
Dude ja Dudette

Taina Anttila:
Ihmepötkylä

Tiina Helander:
Merenneidon pyrstö

Hepsi:
Polkuja

Sanna Hyvönen:
Kiemurtelevan käärmeen sukat

Ixu:
Dusty Hill

Ixu:
Kiertää

Ixu:
Kukkaverho

Kirsikka:
Umpisolmu

Jaana Kriikka:
Hartialämmitin

Laura Lehtinen:
Hippi

Pirre Nakola:
Ees taas

Tiina Ristimäki:
Bloom

Pörrö Sahlberg:
Rina

TiiQ:
Virtauksia

Pia Tuononen:
Kaktussukat

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.