Seuraavassa numerossa

Ulla on neuleharrastajien toisille neuleharrastajille tekemä verkkoneulelehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Ulla ottaa vastaan kaikenlaista neuleaiheista aineistoa. Neuleohjeet, artikkelit, pakinat, reportaasit, matkakertomukset, tekniikkaohjeet, sarjakuvat, valokuvakertomukset ym. ovat tervetulleita. Voit lähettää Ullaan aineistoa, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisuun olet saanut luvan.

Sinun ei tarvitse olla Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsen voidaksesi lähettää aineistoa Ullaan.

Lue lisää aineiston toimittamisesta Ullaan infosivultamme.

Jokaisessa numerossa on lisäksi myös ennalta sovittu teema, jonka innoittamia neuleita toivomme - muiden neuleiden ohella - saavamme lehteen. Seuraavan lehden teema on

EPÄSYMMETRIA

Neuleita ajateltaessa yleensä puhutaan pystyakselinsa suhteen toistensa peilikuvaksi kelpaavista kappaleista. Mutta entäpä jos ajattelisi neuletta toisin, entä jos neule olisikin epäsymmetrinen?

Epäsymmetrinen neule voi olla vino reunaltaan tai siinä voi olla erilaisia osia. Kappaleiden muodot voivat olla erikoisia, tai neuleessa voi olla jokin yksityiskohta vain toisella puolen. Onko paidan hihojen, lapasten tai sukkien aina oltava kaksoset vai voivatko ne olla toisenlaiset parit?

Millainen on epäsymmetrinen laukku tai kassi? Miten epäsymmetrista pitsihuivia pidetään?

Aineiston © sen tuottajalla

Kaupallinen käyttö ehdottomasti kielletty.